Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Drumcorps verhuist mevrouw Timmer

24 September 2021 | Premier Drumcorps

Mevrouw Timmer is een dame die we bij Premier heel hoog hebben zitten. Ze is namelijk één van de medeoprichters van onze vereniging. Toen er in die tijd een bedrag te kort was voor de aanschaf van instrumenten, trok zij gelijk haar portemonnee om dat bij te leggen. En dan heb ik het over een geldbedrag waar je destijds een knappe auto voor kon kopen.

Door Johan Lok

Dus toen mevrouw Timmer onlangs haar 90ste verjaardag vierde, was het Drumcorps uiteraard aanwezig om haar met dat heugelijke feit te feliciteren. Schreef ik in mijn verslag over de serenade bij oud bestuurslid Rob van Haarlem al dat dit een geweldig optreden was omdat we maar een paar 100 meter hoefden te lopen, op vrijdag 24 september hoefden we slechts van de ene hoek van Rosariumhorst naar de andere hoek te marcheren. Bij de ingang zat mevrouw Timmer en stond de familie ons op te wachten.

Net als tien jaar eerder werd Samba Rumba gespeeld om de jarige heen. Die genoot daar zichtbaar van en volgens mij hoorden we haar zelfs zachtjes mee neuriën.

Tien jaar terug brachten we haar voor haar tachtigste verjaardag een serenade in De Durghorst, waar ze toen net woonde. En ditmaal was ze precies een dag voor haar verjaardag verhuisd naar De Rosariumhorst.

Bij deze beloven we dat we over tien jaar weer van de partij zijn. En, ik mocht het van de broertjes Vallinga eigenlijk niet schrijven, maar ik doe het lekker toch. Mocht de 100 onverhoopt niet gehaald worden, komen we ritmisch afscheid nemen. Co is al aan het nadenken over iets gedragens. Met brushes en omvloerste trom. Maar uiteraard hopen we met z’n allen dat dat nog heel lang zal duren.

Na het optreden stond in ons Music Centre een drankje van de jubilaris op ons te wachten en werd nog gezellig na gekletst en werden er, zoals bijna iedere vrijdag na afloop van de repetitie, spelletjes gespeeld. Daar proostten we op mevrouw Timmer en hopen we dat ze nog heel lang mag genieten van haar Premier.