Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Zweden gaat door

5 January 2020 | Algemeen

In zijn inleidende praatje tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van MOK had voorzitter Gerritjan mooi nieuws voor de leden van het Drumcorps. Het was sinds de avond daarvoor eindelijk zeker: de al aangekondigde reis naar Zweden gaat door.

Door Johan Lok

Veel muziek uiteraard tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst die traditiegetrouw plaatsvindt op de eerste zondag van het nieuwe jaar. Het was gezellig druk op 5 januari in het Music Centre. Na binnenkomst was er voor iedereen koffie dan wel thee en rond half drie waren het de Cadets die als eerste van zich lieten horen. Ze deden de straatvolgorde, maar ook delen van de nieuwe show. En er werd zelfs teruggegrepen naar de show van vorig jaar.

Als volgende waren The Incredibles aan de beurt. Ook deze groep bracht een leuk en afwisselend programma.

Vervolgens dus de groep die het eerste weekend van maart doorbrengt in Zweden. Daar doet het Drumcorps onder meer mee aan een contest met de nieuwe show Clicks. Deze is geschreven door Rob Hagen en Jasper F. Lok en werd tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst voor het eerst ten gehore gebracht. Alleen de muziek, want voor de show is geen ruimte in het Music Centre. Alleen het hijsen van de vlag door Suus kon worden uitgeprobeerd en er werd gesalueerd. Clicks is namelijk een militaire show. Naast twee keer deze show speelde het Drumcorps zondag ook enkele gouwe ouwes.

Daarna konden we ons richting de bar begeven voor een gezellig drankje om het nieuwe jaar te vieren. En dat moet uiteraard weer een jaar vol muziek en leuke optredens worden.