Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Dagje Krommeniedijk

8 September 2019 | Premier Drumcorps, Premier Cadets en The Incredibles

Vorig jaar was MOK voor het eerst muzikaal aanwezig tijdens de feestweek in Krommeniedijk. Het Drumcorps opende toen de feestweek in bijzijn van burgemeester Jan Hamming. Dat smaakte naar meer, zo merkte Feestweek-voorzitter Jan Henk Dekker toen gelijk al op. En dus was dit jaar heel MOK aanwezig.

Door Johan Lok

Alweer voor de tweede keer dit nog prille nieuwe seizoen, rukte heel MOK gezamenlijk uit naar een optreden. Eerder gebeurde dat tijdens het dagje Pelikaan en op 8 september werd afgereisd naar Krommeniedijk. Het Drumcorps ging lopend. Dat reed naar het gebouw Accent in Willis, waar werd gestart voor een rondgang via de Uitweg naar buurthuis De Horn in Krommeniedijk. Met name Krommeniedijk was gezellig versierd en door het mooie weer waren er veel mensen op de been. Aangekomen bij De Horn waren de bekers koud water zeer welkom. En voor de liefhebbers, zoals de zeer brakke Erik, kon er zelfs aan yoga gedaan worden.

Op het grasveld naast De Horn werden ondertussen alle instrumenten neergezet voor de optredens die daar gingen plaatsvinden door de Cadets en the Incredibles. Maar voordat het zover was, liep het Drumcorps nog even de rest van Krommeniedijk heen en weer, zodat het hel dorp wist dat de laatste dag van de feestweek was begonnen. Onderweg reden al heel wat fietsers die deelnamen aan de Culturele dag, waarmee de feestweek werd afgesloten. En daar leverden de Cadets en the Incredibles een prima muzikale bijdragen aan, die door de aanwezigen zeer op prijs gesteld werd. Volgend jaar weer, riep de leden van de feestcommissie dan ook.