Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Prachtige storm tijdens zonovergoten Pelikaan-dag

31 August 2019 | Premier Drumcorps, Premier Cadets en The Incredibles

Een drukke MOK-dag op de laatste dag van augustus. We waren op alle fronten actief tijdens de open dag van De Pelikaan. En hoe goed alle onderdelen ook waren, het meest genoten hebben we van de Cadets, die een schitterende Riders On The Storm lieten horen. En dat tijdens een zonovergoten zaterdag.

Door Johan Lok

Het Drumcorps beet het spits af met een korte rondgang door Krommenie, waarbij folders werden uitgedeeld om de open dag bij De Pelikaan te promoten. Dat optreden was met hulp van Johan en Bart, aangezien er toch wel heel wat afwezigen waren. Het werd een heet klusje door het flink schijnende en hete zonnetje. Gelukkig waren er bij De Pelikaan kannen met heerlijk koel water. Staand werden daar vervolgens nog Samba Rumba en Valero gespeeld.

Vervolgens was het de beurt aan de Cadets. Die speelden het bekende Ed, maar ook hun nieuwe nummer, de Doors-klassieker Riders On The Storm. En dat sloeg behoorlijk aan. Een geweldige gouwe ouwe natuurlijk en ook nog eens geweldig uitgevoerd door onze jonge garde. Complimenten hoor. Tijdens het optreden stond een klein jongetje te dansen. Over een paar jaar een paar stokken in z’n handen, kan hij zo meedoen.

Er was van alles te doen bij De Pelikaan en met name de poppenkast trok veel aandacht. Ook de Premier-jeugd, genietend van zakjes popcorn, keek en luisterde ademloos.

Zoals gezegd, alles en iedereen was er. Dus ook The Incredibles. Ook zij lieten horen weer helemaal klaar te zijn voor het komende seizoen. Het werd een leuke en gezellige dag en dus een mooie start van een nieuw seizoen vol met muziek en leuke optredens.