Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Pensioen oudste lid, betekent comeback van Laurence

7 August 2019 | Premier Drumcorps

Enige tijd geleden heeft Ronald contact gehad met een collega van Cor in verband met zijn naderende pensioen bij de Technische Unie. Ze wilden hem verrassen en het leek de TU leuk als onze vereniging hier ook een rol in zou kunnen spelen.

Door René Vallinga

Er was wel een probleem, want de laatste werkdag van Cor viel midden in de vakantie, namelijk op woensdag 7 augustus. Een bijkomende uitdaging was dat Cor bijna bij alle informatie/whatsapp groepjes is aangesloten, zodat het vragen van leden ditmaal op een iets andere manier ging.
Naast enkele leden van Premier Drumcorps was ook The Incredibles aardig compleet. Want er zou ook een kleine receptie zijn bij de TU voordat de personeelsgroep in Amsterdam als afsluiting ging eten.

Aangezien zowel voorzitter Gerritjan als Co terug waren van vakantie en de gebroeders Vallinga samen met Marjon en Odette aanwezig waren, kon dit voor de Incredibles doorgang vinden. Een gedeelte van de groep had op 31 juli zelfs al geoefend om in ieder geval goed voor de dag te komen met een mooie playlist.

Ook werd er op woensdagmiddag in Music Centre nog druk gerepeteerd door een oud lid van ons, namelijk Laurence, de zoon van Cor. Want ook hij wilde ook graag meespelen, toen hij hoorde van Ronald wat er ging gebeuren. Laurence wilde op de snare. Dat kwam mooi uit, want het Premier groepje was wegens de vakantieperiode erg klein (3 bassdrums en 1 snare) dus Laurence op de snare was een prima idee. Verleerd was hij het zeker niet en zelfs de stokhouding was als vanouds. Het leek wel de comeback of Laurence. Nou, hij is welkom hoor.

Dat we Cor zouden verrassen was zeker. Bij de TU was er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Cor werd om 15.30 uur weggeroepen naar kantoor, zodat de Premieraanhanger en de spullen snel neergezet konden worden in de showroom van de TU.
Rond 16.00 uur werd Cor geroepen door zijn collega met de mededeling dat er een lastige klant was waar hij niet uit kwam en toen eenmaal de deur open ging, zette het Drumcorps in en kon Cor mooi zijn laatste rondje in de zaak van de TU lopen. En ja, de tranen liepen over zijn wangen. De verrassing was compleet.

Ook van de receptie en de Incredibles wist hij niet en ook dat was absoluut geslaagd. Op enkele nummers werd zelfs gedanst, want dat kunnen Cor en Yvonne goed. Er waren complimenten voor The Incredibles en we kregen lekkere chocolade als dank.

Dit was dus een absoluut, zeer geslaagd vakantieoptreden van 2 groepen van MOK. Cor heeft straks zijn handen vrij om meer hand en spandiensten te doen. Want vrijwilligers zijn schaars en die moeten we uiteraard koesteren.