Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Complete verwarring bij Het Palet

9 July 2019 | Premier Cadets

Dinsdag 9 juli is een dag die de leerlingen van groep 8 van basisschool Het Palet niet snel zullen vergeten. Aangezien de groep slechts negen kinderen telt, werd een slotmusical wat ingewikkeld. Een show opvoeren zagen een aantal kinderen niet zitten, maar een film maken leek ze een leuk idee. Dan kon het immers opnieuw opgenomen worden als het niet goed was en eenmaal klaar, kon je tijdens het bekijken ervan rustig zitten kijken en wist je dat het goed was waar je ouders en de andere leerkrachten naar keken.

Door Johan Lok

Onze eigen Jasper werd gevraagd een gastles over film maken te geven. Uiteindelijk maakte hij de film, compleet met bloopers tijdens de aftiteling.

De film, Groep 8 En De Gestolen Spullen ging uiteraard in première tijdens de slotavond. Dat betekende een rode loper, mooie kleding en daar hoorde ook muziek bij. Dat werd, zonder dat iemand op school dat wist, verzorgd door de Premier Cadets.

Dat zorgde voor verwarring want er werd door ouders al verteld dat er nog ergens iets aan de hand moest zijn, omdat ze muzikanten hadden zien staan. De verwarring was compleet toen onze Cadets ineens het schoolplein op kwamen gemarcheerd.

Dat surprise-optreden werd door alle gasten enorm op prijs gesteld. Toen de hoofdrolspelers een voor een over de rode loper kwamen, deden ze dat onder geroffel door onze Cadets. Een geslaagd optreden zo vlak voor de zomervakantie.