Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Athos steelt de show tijdens slotbarbecue

30 June 2019 | Algemeen

Toen ik op de zondag van onze slotbarbecue ’s middags eerst nog even een kijkje nam bij het Parkfestival in het Agathepark werd duidelijk dat bijna alle muziekverenigingen 30 juni hadden uitgekozen om het muziekseizoen te besluiten met een barbecue. Onderling Genoegen deed het, net als Zaandijks Fanfare Corps en het Saens Harmonie Orkest. En wij dus ook. Met Athos in de hoofdrol.

Door Johan Lok

Een beetje zorgen toen de slotbarbecue begonnen was. De schrijver van dit verhaal en zijn vrouw waren in geen velden of wegen te bekennen. Erna bleek oogklachten te hebben en die werden door de Huisartsenpost zo serieus ingeschat dat een bezoekje aan het Zaans Medisch Centrum noodzakelijk was. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen en konden we iets later, samen met Athos aanschuiven aan de lange tafel die voor de ingang van het Music Centre was opgesteld.

Er werd heerlijk gegeten en gedronken en met name Athos had de dag van zijn leven. Iedereen wilde met hem spelen en hij op zijn beurt, wilde dat ook graag.

Het seizoen overziend konden we constateren dat we een prima periode achter de rug hebben. Er waren leuke optredens en MOK bestaat uit een hele leuke en hechte groep mensen, waar ook oud-leden nog graag hun gezicht laten zien en als invalkracht zelfs zo nu en dan gewoon meedoen met optredens.

En gezien de kwaliteit van onze Cadets is het voortbestaan de vereniging voorlopig ook gegarandeerd. Drie van die jeugdleden liepen tijdens de Wandel4daagse in Alkmaar voor het eerst mee met het Drumcorps en deden dat alsof ze al jaren meedoen.

Na de zomer gaan we nog een paar keer de straat op en dan gaan we aan de slag met de nieuwe wintershow, die dit jaar wordt gemaakt door Jasper en uiteraard Rob Hagen. Dat wordt een show die we weer gaan uitvoeren tijdens de CGN-contests, maar hoogstwaarschijnlijk ook in het buitenland. Jawel, het Drumcorps gaat internationaal. Maar daarover later meer. Eerst gaan we lekker op vakantie. Iedereen veel plezier, geniet lekker van even een paar weken geen muziek.