Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Gezellige Avondvierdaagse in Zaandam

23 May 2019 | Premier Drumcorps

Het was maar een klein groepje dat op 23 mei in het Music Centre verzamelde om te vertrekken naar Zaandam om de laatste avond van de jaarlijkse Avondvierdaagse muzikaal te begeleiden. En dat was toch een datum die al even in de agenda stond.

Door Johan Lok

Jasper nam daarom plaats in de bassline en schrijver dezes mocht zelfs in de voorste lijn meelopen. Doordat er slechts twee snares waren, nam ik plaats tussen Co en Romy, zodat er toch een Johan voorop liep.

Het was, zoals eigenlijk bijna ieder jaar tijdens dit optreden, fantastisch weer. Daardoor was het een genot om door het centrum van Zaandam te lopen. Op de Westzijde was dat nog even lastig, doordat de weg daar opengebroken was. In ganzenpas moesten we daarom over het trottoir naar een zijweggetje om met een omweg verderop weer op de Westzijde terecht te komen.

Bijna aan het einde, stopte we op een parkeerplaats en hebben we de hele stoet die achter ons liep nog even een ritmisch steuntje in de rug gegeven.

Na het opruimen van de instrumenten, werden we door de organisatie uitgenodigd om nog wat te komen drinken in de kantine van AV Zaanland. Dat maakte onze deelname extra gezellig, want na een bedankje van de organisatie aan de aanwezige vrijwilligers, kwamen ook de bitter- en diverse andere ballen door. Het mag duidelijk zijn dat we alweer uitkijken naar de volgende editie van de Avondvierdaagse. En dan hopelijk met een wat grotere groep.