Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

De puntjes op de i

24 March 2019 | Premier Drumcorps, Premier Cadets en The Incredibles

De zondag voor de Finals in Eindhoven plaatsvinden, besloot MOK te laten horen hoe de shows van de Cadets en het Drumcorps er voor staan. Dat gebeurde in het Bertrand Russell College en daarbij waren ook the Incredibles van de partij.

Door Johan Lok

Buiten was het mooi weer en binnen was het gezellig druk. Op 24 maart repeteerden Cadets en Drumcorps de hele dag in het Bertrand Russell College en toonden ze ’s middags hun kunnen aan het publiek.

De Cadets brengen dit winterseizoen de show Ed. Er waren de afgelopen weken nog heel wat nieuwe showelementen ingevoerd en dat zag er prima uit. Tegenstander WooDi, dat nu nog twee punten voorstaat, kan de borst dus natmaken.

Ook het Drumcorps is lekker bezig. Dat staat momenteel vijf punten voor op concurrent Unik Star uit het Franse Hemmenes en wil dat uiteraard zo houden. Er werd gekeken of de samples live gebracht konden worden, maar dat bleek niet echt een succes. Vooraf vertelde Auke niet wat de inhoud van de show was, maar mocht het publiek kijken of ze dat uit konden vogelen. En dat bleek deels te lukken. ‘We gaan kijken of we er de komende week nog wat meer helderheid in kunnen brengen,’ aldus Auke. De Drumcorps-show is overigens getiteld Invasion.

Ook The Incredibles lieten enkele nummers horen. Onder meer het door Gerritjan geschreven No Regrets klonk prima.

Tot slot deden zowel het Drumcorps als de Cadets nog eenmaal hun show. Daarna was het inpakken geblazen om de enorme hoeveelheid instrumenten weer naar het Music Centre te brengen. Hopelijk met de juiste sleutel. Er zijn namelijk nieuwe deuren en dus ook sloten en dat was Dirk-Jan eerder die week even vergeten. Hij probeerde dus met zijn oude sleutel de nieuwe deur open te maken. En dat ging dus niet lukken.