Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Cadets gesponsord 2019 in

6 January 2019 | Algemeen

Het nieuwe jaar ging bij MOK ook dit jaar weer van start met een Nieuwjaarsborrel. Een muzikale, want er werd uiteraard ook opgetreden door de Cadets, The Incredibles en het Drumcorps.

Door Johan Lok

Op zondagmiddag 6 januari was het in het Music Centre tijd om iedereen een goed en bovenal muzikaal 2019 te wensen. Na het officiële openingswoord door voorzitter Gerritjan, was het de Premier Cadets dat als eerste van zich liet horen. Of eigenlijk liet zien, want de jonge muzikanten liepen er keurig netjes bij in hun splinternieuwe rode hoody’s. Deze zijn gesponsord door Schraal Zink en Dakwerk. Een geweldig initiatief van Marcel, die we kennen als de vader van Marit.

Muzikaal lieten de Cadets ons hun nieuwe show Ed horen, bedoeld voor de indoor CGN-contests de komende maanden. Die bestaat uit nummers van Ed Sheeran en dat bleek nog lang niet gemakkelijk. Het werd dan ook een soort van openbare repetitie, maar dat maakte het juist extra leuk.

The Incredibles doen niet aan contests, maar lieten wel diverse nieuwe nummers horen. Mag ik dan bij jou, bijvoorbeeld. Maar ook een aantal nummers, geschreven door Gerritjan.

Tot slot was het de beurt aan het Drumcorps. Hun nieuwe show is nog naamloos, maar gaat over een invasie door buitenaardse wezens. Muzikaal gezien heel anders dan de voorgaande shows en dat was voor sommigen in het publiek best wel even wennen.

Na al deze muzikale optredens was het tijd om ons richting de bar te begeven om daar onder het genot van een drankje nogmaals te proosten op het nieuwe jaar. En dan op naar de contests en de Finals in Eindhoven. Is Premier klaar?