Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Paul ziet Abraham en het Drumcorps

14 November 2018 | Premier Drumcorps

Nadat hij zaterdag zijn verjaardag al had gevierd, was donderdag 15 november dan echt de dag dat Paul zijn 50e verjaardag vierde. En daarbij mocht het Drumcorps uiteraard niet ontbreken.

Door Johan Lok

Paul is al jarenlang een vast gezicht bij alles wat Premier doet. Hij heeft karaoke georganiseerd, worstjes gebakken, bijna altijd aanwezig geweest tijdens Premier-evenementen, op prima wijze Kom Van Dat Dak Af gezongen en zich de laatste steeds meer als muzikant laten zien. 

Tja, als zo’n man 50 wordt, moet je wel in actie komen. Zeker als zijn beide dochters, Romy en July, ook nog eens heftig verliefd zijn op twee Drumcorps-mannen. En dus werd er woensdagavond laat verzameld in het Music Centre. Terwijl de Incredibles nog repeteerden, werd omgekleed en alle instrumenten verzameld. 

Zelfs Freek wilde meedoen. Payback-time noemde hij dat, naar aanleiding van de keer dat hij zelf 50 werd en zelf een serenade kreeg. ‘Doe maar iets cymbels,’ riep hij. Cymballs werden het dus ook.

Er werd koers gezet naar Assendelft, en bleek dat er uiteraard toch weer wat vergeten was. Er bleek namelijk een harnas te kort. In vliegende vaart werd dus door René koers gezet naar het Music Centre. Toen hij terug was konden we omhangen om met stille trom richting de straat waar Paul woont te marcheren. Nadat we daar het straatprogramma hadden ingezet, gingen er overal uiteraard steeds meer lichten aan. 

Paul, die wel iets vermoed had, maar uiteindelijk toch maar naar bed was gegaan, verscheen al snel boven, op zijn eigen ‘balkonnetje’. 

Uiteraard zijn we met z’n allen nog gezellig naar binnen gegaan, waar we nog wat gedronken hebben. Vervolgens was het inladen geblazen, waarbij we al snel één set cymballs misten. Die bleek Freek achterover te hebben gedrukt. ‘Ik wil thuis oefenen,’ zo maakte hij duidelijk.

Paul, van harte gefeliciteerd namens heel MOK.