Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Cadets bij Samenloop voor Hoop

24 June 2018 | Premier Cadets

Het was op 23 en 24 juni een druk weekend voor de Cadets. Zaterdag hebben ze enkele keren het hele programma (zowel straat als show) ten gehore gebracht in Alkmaar en zondag gelijk weer een optreden in Krommenie.

Door René Vallinga

Zaterdagmiddag om 14.00 uur ging de 24-uurs actie van KWF Samenloop voor Hoop van start. De Cadets waren gevraagd om de MiniSamenloop voor Hoop muzikaal te begeleiden/ondersteunen. Deze miniloop startte om 12.00 uur en zou in totaal 24 minuten gaan duren.

Niet alle Cadetleden konden aanwezig zijn en zeker opvallend was het dat Kevin de basspartij van Falko overnam. Falko had namelijk een hockeytoernooi in Amstelveen. Alsof hij nooit anders gedaan had, sloeg Kevin er op de bass lustig op los.

De Cadets vertrokken vanuit het Music Centre richting Sporting Krommenie en liepen middels de Neptunuslaan binnendoor naar de Marslaan zo het terrein op. Er was een aardige groep kinderen en ouders op het middenveld aanwezig waar de kinderen eerst een warming up voorgeschoteld kregen.

Geheel in de kleurenthema van Samenloop van Hoop ontvingen de Cadets ook een paars t-shirt van de organisatie. Om klokslag 12.00 uur mochten de Cadets maar liefst 2 rondjes deze groep kinderen (aangevuld met ouders) begeleiden. Tussendoor werd een kleine versnapering aan de Cadets aangeboden waarna rond 12.22 uur nogmaals een rondje (voor de MiniSamenoop de laatste) gelopen werd, waarna de stoet professioneel het middenterrein werd opgestuurd en het er voor de Cadets weer op zat en er teruggelopen werd naar het clubhuis.