Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Muzikaal het nieuwe jaar in

7 January 2018 | Algemeen

Het werd een heel gezellige en bovenal muzikale middag op 7 januari in het Music Centre. Daar vond de Nieuwjaarsborrel plaats, waarbij de diverse onderdelen van MOK lieten horen wat ze muzikaal in huis hebben.

Door Johan Lok

Zowel de Cadets, the Incredibles als het Drumcorps traden op tijdens de Nieuwjaarsborrel. Het Drumcorps had ’s ochtends zelfs nog een zondagsrepetitie gehad. Nadat de gasten, en het was gezellig druk deze middag verwelkomd waren door voorzitter Gerritjan konden de optredens een aanvang nemen. Er mag overigens wel even vermeld worden dat er bij binnenkomst, behalve koffie en koek, zelfs kipkluifjes geserveerd werden. Geweldig was dat, complimenten. Bijzonder was overigens wel dat Gerritjan het enige aanwezige bestuurslid was.

De Cadets beten muzikaal het spits af en deden dat op een prima wijze. De straatvolgorde klonk geweldig en datzelfde gold voor het door Co geschreven nummer Games. De tweede keer dan, want de eerste uitvoering was wat rommelig. Maar dat kwam wellicht door twee heuse Pokémon’s die ineens de zaal in kwamen gelopen.

Na de Cadets was het de beurt aan the Incredibles. Ook deze keer, net als vorig jaar, met gastdrummer Carlos, die zelfs in het Spaanse aftelde. Het werd genieten van de nummers van deze groep, zoals Let’s Stick Together en het eigen werk The Stand, met verrassend goede zang van onze voorzitter. Zelfs Paul, toch een gerenommeerd Peter Koelewijn-vertolker was er stil van.

Tot slot was het Drumcorps aan de beurt, dat de eerste helft van hun nieuwe show Reflection liet horen. Dat werd gevolgd door Samba Rumba en Valero. Het Drumcorps ligt lekker op koers voor de eerste contests en dan zullen we zien hoe Reflection beoordeeld gaat worden door de jury.

Na het muzikale geweld kon er geproost worden op het nieuwe jaar. Inmiddels was ook Athos binnen en wilde iedereen hem laten zitten, liggen en ga zo maar door. De jonge pup van Athos vond alles best en genoot volop. Eigenlijk net als iedereen die er was.

Rond zes uur werd de zitting opgebroken en was het nieuwe MOK-jaar officieel van start gegaan.