Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Cadets luiden Kerst in hun onesie in

20 December 2017 | Premier Cadets

We kunnen waarschijnlijk wel stellen dat de huidige Cadets de meest hechte en bijzondere groep is in de Premier-geschiedenis. Onder aanvoering van enkel super-enthousiaste dames van de groep wordt er steeds weer iets nieuws georganiseerd. Onlangs nog een hoge sokken-opkomst. En nu dit weer…

Door Johan Lok

‘De laatste repetitie voor de kerstvakantie komen we allemaal in een onesie,’ zo luidde het voorstel van de Cadets-dames. En aldus gebeurde. Maar dat was niet het enige. Waar de Cadets in het verleden wel eens bezoek kregen van Sinterklaas, waren er nu ineens twee Kerstmannen in the house, of beter gezegd in the Music Centre. Het werd dus een dolle boel. Toch zagen we Erik een beetje balen. Hij had geen onesie, maar er speciaal voor deze avond wel ééntje besteld. En tja, dat wil wel eens misgaan. De bestelling kwam pas na woensdagavond aan. Misschien leuk voor de Nieuwjaarsborrel, Erik…

Het mag duidelijk zijn dat het prima gaat met de Cadets. Onlangs kwam Gloria (what’s in a name met Kerst) binnenlopen. Ze kon niet meer verder bij Fluxus en dus zit ze nu bij ons op les.

De Cadets zijn druk aan het repeteren voor de komende indoor-contest in Eindhoven. Want met het nummer Games, geschreven door onze eigen Co, willen ze absoluut weer de beste van Nederland worden.

Hoe dat klinkt, vraagt u. Welnu, dat is toevallig een leuk bruggetje naar 7 januari. Op die dag organiseert MOK namelijk de Nieuwjaarsborrel. Dat wordt ook nu weer een muzikale borrel, want alle onderdelen zullen zich daar presenteren. De Cadets zullen Games spelen, maar ook The Incredibles laten horen wat zij de afgelopen tijd hebben gedaan. En uiteraard is het Drumcorps ook van de partij. Na een rustig tussenjaar vorige winter, gaan zij dit jaar vol voor de winst. Daartoe begeven ze zich in de Disney-parken en wel aan het eind van de avond voor sluiting. De muziek die dan te horen is tijdens het vuurwerk is door ons oud-lid Rob Hagen bewerkt tot het geweldige nummer Reflection.

Redenen genoeg dus om te komen. De deuren van het Music Centre gaan open om 15.00 uur. Voor nu wensen we iedereen hele prettige kerstdagen en een mooie jaarwisseling. En wil onze lieve jeugd voorzichtig doen met vuurwerk. De bedoeling is dat iedereen na 1 januari gewoon zijn of haar stokken weer ter hand kan nemen.