Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

David Bowie had Major Tom, wij Meester Thom

17 September 2017 | Algemeen

Wanneer je lid wordt van MOK betekent dat dat je op allerlei punten kunt ontwikkelen. De één kan leuk muziek schrijven, een ander weet precies hoe je de kar met instrumenten efficiënt inpakt, weer een ander kan leuk lesgeven, sommigen staan graag achter de bar en als je echt niets kan, kun je altijd nog stukjes als deze schrijven. Thom kan het bijna allemaal. Buiten de deur weet hij bijvoorbeeld ook kinderen enthousiast te maken om aan muziek te gaan doen.

Door Johan Lok

Thom was daarom ook de aangewezen man om leerlingen van groep 8 van De Komeet bij te staan bij de totstandkoming van hun eindmusical. Het eerste nummer van die musical Monsterhit moest namelijk live begeleid worden door leerlingen. Thom heeft daarom vanaf juni elke week als een heuse meester les gegeven in het Music Centre. De school heeft tijdens de musical ook gebruik gemaakt van diverse instrumenten en monitoren van de vereniging.

Het spreekt dan ook voor zich dat hij voor al dat werk een presentje kreeg. Dat werd een tegoedbon van de muziekwinkel van Dirk Heijne, een cadeau dat door hem uiteraard zeer op prijs gesteld. Want zeg je Thom, dan zeg je namelijk muziek. Hij is een heel actief lid binnen MOK. Thom is niet alleen lid van het Premier Drumcorps, maar op de vrije zondagmiddag speelt hij ook nog eens gitaar bij de op het punt van doorbreken staande band The Snikkelpeppers, die bestaat uit diverse leden van de vereniging.

Mocht jij ook interesse hebben om te komen spelen bij het Drumcorps of bij de Cadets, vanaf 7 jaar ben welkom om een slagwerkinstrument te komen leren spelen. En de leden van onze jongste Cadets zullen het je allemaal vertellen: Wanneer je eenmaal lid bent, wil je nooit meer weg. Zoals we in het begin als stelden: Bij Premier kan echt alles. Niet langer nadenken en twijfelen dus, maar de telefoon pakken en snel Ronald Vallinga bellen. Hij weet echt alles van onze vereniging. Zijn telefoonnummer is 075-6400107.