Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Afsluiten met een zonovergoten barbecue

9 July 2017 | Algemeen

Al jaren sluit MOK het seizoen af met een barbecue. Zo ook dit seizoen. Het was prachtig zonnig weer en de opkomst was hoog. Een geslaagde en gezellige afsluiting dus.

Door Johan Lok

Het was heerlijk weer op zondag 9 juli. Rond half zes was het gezellig druk op het pad voor ons Music Centre. Onder aanvoering van ons aller Romy (het was allemaal weer prima voor elkaar) zat iedereen daar onder het genot van een drankje in de zon. Was het vorig jaar niet al te druk, de opkomst dit jaar was geweldig. Leden, oud-leden, veel jeugd, maar ook supporters waren van de partij.

Grillmaster Falko was al druk met het vlees bezig. Hij had een klein probleempje omdat één kant van de barbecue niet echt goed wilde branden. Maar desondanks was er vlees in overvloed. En daar bleef het niet bij, want na afloop was er ook nog ijs.

Bart trof het daarbij, die mocht zo’n beetje een hele bak slagroomijs leeg lepelen. Eerder viel hij overigens ook al op door diverse servetjes die uit z’n zakken hingen. In bepaalde kringen heeft dat bijzondere betekenissen, al kende hij die helaas niet.

Het was de hele avond reuze gezellig, er werden herinneringen opgehaald aan het afgelopen seizoen, maar ook aan al langer vervlogen tijden.

Een geslaagde afsluiting van het seizoen dus. Nog twee repetities en dan gaan we heerlijk op vakantie om in september weer met veel enthousiasme aan het nieuwe seizoen te beginnen. Dat wordt een seizoen waarin het Drumcorps zich weer volop op het indoorseizoen gaat storten. Dit seizoen hadden we dat wat losser gedaan, maar de komende winter willen we weer gaan scoren bij CGN.

Ik wens iedereen heel veel plezier toe tijdens de zomervakantie. Doe echter geen gekke dingen, zodat we in september weer met z’n allen aan een nieuw MOK-seizoen kunnen beginnen.