Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Luuk drijfnat in Assendelft

25 May 2017 | Premier Drumcorps

Het is ieder jaar eigenlijk maar een klein stukje lopen door Assendelft om de fietsers die rond het IJsselmeer rijden op Hemelvaartsdag het laatste stukje naar het Wapen van Assendelft te begeleiden. Voor Luuk was het echter meer dan ver genoeg. Bij de finish was hij drijfnat en doodop.

Door Johan Lok

Nadat Auke bekend had gemaakt dat we om 25 mei om 3 uur ’s middags dienden te verzamelen, meldde Luuk zich al gelijk. Hoe lang dat optreden precies duurde. En op de dag zelf kwam zijn vraag of het nog doorging. En dat zwarte sokken wel heel warm zijn. Vanuit het Zwaansmeer, waar het prima uit te houden was zo meldde hij, was hij ’s middags uiteraard toch gewoon van de partij. Maar wel heel moe. De avond ervoor bleek hij in Amsterdam te zijn geweest om Ajax te zien verliezen van Manchester United. Wachtend tot we zouden vertrekken in Assendelft, besloot hij dan ook in het grasveld waar we verzamelden even verder te slapen.

De chauffeurs brachten ondertussen de auto’s naar het Wapen en wandelden, onder het genot van een ijsje, terug richting de verzamelplek.

Zoals gezegd was het slechts een klein stukje lopen. Maar wie Luuk na afloop bij de auto zag, schrok wel even. Het water droop uit z’n t-shirt. Later bleek hij een fles water over zichzelf heen te hebben gegooid. Maar eerlijk is eerlijk, iedereen kwam flink zwetend op het eindpunt aan. De twee consumptiemuntjes werden dan ook dankbaar in ontvangst genomen en omgezet in bier dan wel iets anders fris. Daarna weer terug naar het Music Centre. Daar was Luuk snel weg. Zo snel zelfs dat hij vergat zijn instrument op te ruimen. Even daarna hadden we de dienst Handhaving aan de deur. Dat ging echter niet om Luuk, maar om twee auto’s die in het gras geparkeerd stonden. Nooit meer doen, zo kregen we te horen. Jullie staan nu in ons systeem.