Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Kick Off zelfs in Vietnam bekeken

8 January 2017 | Algemeen

De start van 2017 werd voor Premier een internationaal gebeuren. Tijdens de Kick Off op 8 januari waren de optredens voor het eerst live te volgen via Facebook. En dat werd zelfs in Vietnam opgemerkt.

Door Johan Lok

Geen kerstevenement dit jaar (of eigenlijk natuurlijk vorig jaar) bij Premier. Dit jaar werd gekozen voor een Kick Off en dat dan dus niet alleen voor de leden, maar ook voor andere belangstellenden. Op 8 januari lieten de verschillende onderdelen van Premier zien en horen wat ze konden. Vervolgens was er een Nieuwjaarsborrel.

De Cadets waren als eerste aan de beurt. De groep is wat uitgedund, maar het onlangs gehouden Middagje Drummen leverde veel belangstellenden op en dat zorgt wellicht voor een aantal nieuwe jeugdleden. De Cadets lieten onder meer Zelda en Mario horen. Dat laatste nummer viel uitermate in de smaak bij het publiek.

Vervolgens was het tijd voor The Incredibles. Zij hadden zondag Carlos als gastdrummer. Co, die deze zondag jarig was, zette zelf maar Lang zal hij leven in, zodat hij werd toegezongen door alle aanwezigen.

Het publiek hoorde naast de bekende Incredibles-nummer ook een door voorzitter Gerritjan geschreven en gezongen nummer, luisterend naar de titel The Stand. En daarmee is The Incredibles dus gelijk niet alleen meer een coverband. Complimenten Gerritjan, het klonk geweldig.

Het Drumcorps trad gehavend aan met slechts 7 leden. Maar desondanks wisten ze het publiek prima te vermaken. Het Drumcorps heeft dit jaar een soort tussenjaar. Er zijn nieuwe jeugdleden bijgekomen, terwijl oudere en ervaren krachten niet iedere week meer aanwezig kunnen zijn. Maar er komt wel een nieuwe show, Battle en daarvan werd een deel ten gehore gebracht, namelijk Two Tribes van Frankie Goes To Hollywood.

Leuk was dat Jasper had gezorgd dat Premier tijdens de optredens live te zien en te horen was via Facebook en dat werd gewaardeerd. We kregen zelfs een vind ik leuk uit Vietnam. En Thom, die helaas niet aanwezig kon zijn omdat hij met zijn oma naar The Lion King moest, liet weten dat hij met zijn mobiel op schoot in het Circustheater in Scheveningen zowel The Lion King als Premier volgde.

Na het muzikale gedeelte was het tijd voor een borrel en een hapje. De harde kern besloot daarna gezellig met elkaar te eten. Naast pizza’s werd er ook gevulde courgette en salade besteld. Nadat dat allemaal verorberd was, was het nieuwe jaar van Premier officieel ingeluid en van start gegaan.