Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

In de nieuwe regenjacks door Zaandam-Zuid

19 November 2016 | Premier Drumcorps

Misschien is het wel vragen om regen, wanneer je regenjacks voor het Drumcorps regelt. Gelijk de eerste keer dat ze mee waren, moesten we die namelijk al aan. Om hagelbuien te trotseren tijdens het inhalen van de Goedheiligman in Zaandam-Zuid.

Door Johan Lok

Het moet gezegd, de nieuwe rode regenjacks werken prima. We bleven zaterdag 19 november heerlijk droog. En ze zijn nog warm ook. Een prima investering dus. Om kwart voor twaalf werd verzameld in het clubgebouw om af te reizen naar Zaandam-Zuid. Daar bleek dat Lars op het laatste moment niet kwam, waardoor we dus maar met één quint liepen. Jasper was wel van de partij, maar liep mee als begeleiding omdat hij aan het begin van de week door zijn rug was gegaan.

We liepen toch met een leuke groep door Zaandam. Daarvan viel Stef het meeste op, hij had namelijk blauwe sokken aan. De nieuwe Carlos dus, die overigens wel keurig zwarte sokken aan had.

Nadat we uitgeladen hadden, begon het te regenen en besloten we de splinternieuwe regenjacks gelijk maar in te wijden. En die voldeden dus prima. We liepen ook dit jaar weer de snelle ronde en bij de Burcht aangekomen waren we gelijk klaar ook. En dat was maar goed ook, want het begon stevig te hagelen. Daardoor viel het feest nogal in het water, al waren er, net als vorig jaar, ook dit jaar weer niet veel kinderen. Een zonnetje, zoals we daar ook wel hebben meegemaakt, maakt dat dan toch allemaal wat vrolijker.

De jongste Premier-jeugd scoorde nog een krat vol zakjes pepernoten, zodat we terug naar Krommenie helemaal niets te kort kwamen qua snoepwerk. In het Music Centre werden de instrumenten weer drooggemaakt en zat voor Premier het Sinterklaasfeest er voor dit jaar weer op. Hoewel er nog wel de nodige chocoladeletters te koop zijn. Snel nog even bestellen en aanschaffen dus.