Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Afsluiting Music Kids

7 August 2016 | Music Kids

In mei 2016 is MOK weer gestart met de Music Kids. De laatste keer dat dit gebeurde was al weer een poosje geleden, namelijk in 2009. Maar nu bij de Cadets aardig wat leden doorgestroomd zijn naar Drumcorps, kon deze groep wel weer wat aanvulling gebruiken. Tijd dus om de groep proberen te vergroten.

Door René Vallinga

Dit jaar stonden de Music Kids onder leiding van Romy van Zelst en René Vallinga. De aanmeldingen vielen wat tegen maar we waren heel blij met de 4 leerlingen die zich hadden aangemeld. De groep was goed verdeeld namelijk 2 meiden en 2 jongens. Enthousiast zijn R&R met de groep aan de slag gegaan. Gekozen werd om de lessen van de Music Kids ook op de woensdag te laten plaatsvinden en wel van 18.45 tot 19.30 uur. 
Tijdens de woensdag kwam het vaak voor dat de Music Kids zelfs nog later weg gingen dan de Cadets. Zo enthousiast waren ze en zo gedreven om de nummers in te studeren.

Op woensdagavond 6 juli vond de uitvoering plaats in ons clubhuis en samen met de Cadets was een kort programma opgezet. Door de Music Kids werd eerst een warming up uitgevoerd, gevolgd door het straatnummer Controle. Daarna waren onze eigen Cadets aan de beurt. En met een hele mooie uitvoering van Home lieten zij de ouders en andere genodigden zien wat deze groep allemaal kan brengen. 
Op melodische instrumenten lieten de Music Kids vervolgens Vader Jacob horen. Gevolgd door Zelda van de Cadets. De avond werd afgesloten met het uitreiken van een mooie oorkonde aan de leden van de Music Kids. 
Het werd een hele geslaagde uitvoering van beide groepen en wij zijn blij dat we 3 leden van de Music Kids na de zomervakantie mogen verwelkomen bij de Cadets.

Op naar de volgende groep Music Kids. Die gaat waarschijnlijk na de herfstvakantie van start.