Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Fortuna siddert nog na

9 July 2016 | The Incredibles en Jones & Bros.

Al weken was de spanning bij de leden van de feestcommissie van Fortuna van hun gezichten af te lezen. Sommigen vroegen zich af of ze zich er wel goed aan gedaan hadden om de Incredibles te vragen om de feestavond met life muziek op te fleuren. Zou het geluid niet te hard zijn? Speelt de groep wel nummers die aanslaan? Hebben de tennissers er geen last van en ga zo maar door.

Door René Vallinga

Het komt niet vaak voor dat er eerst een delegatie komt kijken voordat we gevraagd worden voor een optreden. En nog leuker was het dat geen van de mensen van de delegatie actief zijn in de feestcommissie. Dus niet verwonderlijk dat er bij de feestcommissie toch nog altijd zoiets was van wat komt er op ons af.

Op zaterdag 9 juli kwamen we rond 19.00 uur aanrijden op het terrein van Fortuna Wormerveer. Blij verrast waren we dat iedereen hielp uitladen en we, voordat we goed en wel stonden. ook al drinken (lees bier) aangeboden kregen.

De publieke belangstelling viel nog wat tegen toen we rond 19.45 uur DJ Blues inzette. Bij de aanwezige commissieleden ging meteen de duimen omhoog. Dit nummer werd gewaardeerd bij de aanwezigen, zodat de zenuwen bij de commissieleden meteen al sneeuw voor de zon verdwenen.

Doordat Marion genoot van een vakantie had René Auke gevraagd (die toch niets te doen had op de zaterdagavond), waardoor er een mix ontstond van Incredibles en Jones & Bros. 
Leuk detail daarbij is het feit dat Dorien nu gewoon besloot mee te spelen bij de nummers van Jones & Bros.

Gelukkig voor Fortuna en ook voor ons bleef het publiek komen, want wat is immers een feestavond zonder aanwezigen. En nog mooier, het gekozen repertoire viel goed in de smaak bij het publiek. 
Het ziet er daardoor zelfs naar uit dat we ook volgend jaar weer van de partij mogen zijn. De complimenten bleven maar komen, zelfs nadat we om 22.30 uur het laatste nummer hadden gespeeld.

Het was dus absoluut een zeer geslaagd gecombineerd optreden dat smaakt naar meer.