Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Bijzondere Premier-date met romantisch ontbijt

25 June 2016 | Algemeen

Tijdens de repetitie van The Incredibles ging het bijna nergens anders meer over dan over de date die Co had. Hij ging gezellig een hele zaterdag op stap met een leuke dame. En extra leuk voor ons, ook zij is een gewaardeerd Premier-lid, namelijk ons aller Romy.

Door Johan Lok

Het uitstapje van de twee zou gaan naar Huizen en Co zou Romy al vroeg komen ophalen. Echte Premier-kenners weten dan natuurlijk al dat dat helemaal mis moet gaan. Co en op tijd zijn, daar zijn legio verhalen over. Romy zat op het afgesproken tijdstip klaar, maar wie er ook verscheen. Geen Co…

Romy liep de straat maar eens in, maar kwam even later teleurgesteld weer binnen. Onze Co was in geen velden of wegen te bekennen. Niet zo vreemd ook natuurlijk. Gerritjan en Dorien waren samen lekker op vakantie, dus moest Co uit zichzelf wakker worden.

Veel later dan gepland kwam hij uiteindelijk aanzetten. Wie dacht dat er vervolgens snel vertrokken zou worden, kwam echter bedrogen uit.

‘Toen ik later die ochtend wegging om te helpen oude kranten op te halen, stond de auto van Co er nog,’ vertelt vader Paul tijdens de koffiepauze bij het oud papier ophalen. Toen hij een blik in de auto wierp, bleek het jonge stel daar heerlijk te zitten genieten van een ontbijtje. ‘Compleet met croissants,’ aldus Paul die die ochtend zelf alleen maar een broodje kaas had gegeten. Tja, je kunt van Co zeggen wat je wilt, op tijd komen is dan niet zijn sterkste kant, maar dat maakt hij dan wel op een uiterst romantische wijze goed.