Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Drukke zaterdag voor Co en Younes

11 June 2016 | Jones & Bros.

Zaterdag 11 juni vond in Krommenie de Cultuurroute plaats en daarvoor waren zowel Jones & Bros als Stoffer & Blik gevraagd. Dat betekende dus een drukke dag voor Co en Younes, die in beide groepen actief zijn. Sterker nog, Stoffer & Blik is een duo bestaande uit die twee heren.

Door Johan Lok

Zowel Stoffer & Blik als Jones & Bros gaven prima optredens. Jammer was natuurlijk wel dat ze dat vrijwel alleen voor zichzelf deden. Ik weet niet hoe het was op de andere locaties, maar bij schoenhandel Groot was niet of nauwelijks drukte en belangstelling voor de optredens. Gelukkig beschikken beide groepen over een flinke suppotersschare, we zagen diverse Premier-leden en getrouwen een kijkje komen nemen en die met volle teugen genoten. Gelukkig was later op de dag Immer Gerade Aus, waardoor ook daarvan soms enkele groepjes even halt hielden, omdat ze bij Groot hadden afgesproken om richting Assendelft te fietsen.

Het maakte de heren muzikanten niet veel uit. Die speelden alsof ze voor een afgeladen zaal stonden. Stoffer & Blik hoorde ik voor het eerst en ik moet zeggen dat Co en Younes een prima duo vormen. Bij Jones & Bros doet Younes de zangpartijen voornamelijk met Auke en dat klinkt gelijk heel anders. Uiteraard ook door de aanwezigheid van de andere muzikanten.

Het weer werd steeds beter, waardoor René en ik zelfs even naar Mastroianni verhuisden om te genieten van een ijsje.

Ik heb al eerder geschreven dat zowel Jones & Bros als Stoffer & Blik ook een stukje MOK zijn en dat bleek wel uit het feit dat het bekende bord voor de band reclame maakte voor het Drumcorps, de Cadets en The Incredibles. Op die manier sneed het mes aan twee kanten en werd zaterdag onder het genot van goede muziek flink reclame gemaakt voor de MOK-onderdelen.