Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Het zijn de kleine dingen die het doen

13 March 2016 | Premier Drumcorps en Premier Cadets

Zoals bijna alle deelnemers aan de Finals komend weekend in Almere, gebruikte Premier ook het weekend ervoor om de laatste puntjes op de i te zetten. En dan gebeuren er toch ineens weer dingen waar eigenlijk niemand op gerekend had.

Door Johan Lok

Er was heel wat publiek richting het Trias College gekomen om de laatste veranderingen in de show te komen bekijken of om de show The Case gewoon voor de eerste keer te zien. De reacties waren vrijwel allemaal uitermate positief en dat stemt natuurlijk prettig voor komende zaterdag. Want dan wordt immers beslist wie er met de titel naar huis gaat.

Voor de Cadets is het niet zo spannend, zij hebben zaterdag namelijk geen concurrentie. Toch kregen ze het publiek ernstig stil met hun show Home. ‘Kippenvel,’ zo riep iemand, die toch al jaren meeloopt bij Premier. Nou, dan weet je dus wel hoe laat het is.

Ook het Drumcorps zette z’n beste beentje voor met hun show The Case. Hij is nog leuker en onverwachter geworden, met name door het bijzondere einde. Ik zal daar nu nog niets over schrijven, de concurrentie leest immers mee. Zondag bleek echter dat kleine zaken de boel danig in het honderd kunnen laten lopen. Zo kreeg Carlos het koffertje niet open aan het eind van de show en dat is toch redelijk essentieel. Hopen maar dat dat zaterdag in Almere wel goed zal gaan. Het publiek had er in ieder geval een goed gevoel over en dat gold ook voor de meeste muzikanten. Reken maar dat het spannend gaat worden in de Topsporthal in Almere.

De Cadets hebben al aangegeven meer punten dan het Drumcorps te willen halen. En die zullen dat, op hun beurt, uiteraard koste wat kost proberen te voorkomen.