Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

René terug bij Drumcorps? En waar was JL?

26 August 2015 | Premier Drumcorps

Daar stonden we dan, René, Co en Auke, op woensdagochtend 26 augustus om 06:15 voor de deur van onze Music Centre om ons op te maken voor een optreden in Overveen. Vorige week zaterdag kwam bij het ophalen van oud papier terloops ter sprake dat Auke door Pamela gevraagd was of Premier een optreden kon verzorgen om 07:00 in Overveen als een wekservice bij de introductieweek van haar opleiding.

Door René Vallinga

Tja en Premier zou Premier niet zijn om hier toch even op in te haken. Auke heeft nog een berichtje uitgedaan naar alle Drumcorpsleden om te kijken of de groep nog wat uitgebreid kon worden. En René gaf aan dat als er in ieder geval 1 snare en 1 quint is hij wel de basspartij op zich zou nemen. En zo geschiedde het dat René toch weer (en nog wel binnen één jaar) een optreden meedeed met Drumcorps. Luid dit nu niet de terugkeer in van René?

Echt weten zullen we dit nog niet want onze vaste reporter Johan Lok, die volgens welingelichte bronnen altijd overal op de hoogte is, schitterde door afwezigheid. En dat zelfs zonder tegenbericht?? Zo kon er verder door Johan niet worden nagegaan hoe we dit nu moeten zien. Aangekomen in Overveen bleken er ongeveer tachtig eerste jaarleerlingen net 2 uurtjes te slapen in een grote gymzaal. In het donker werden wij midden in de zaal gedirigeerd en na het intikken door Co zette wij de straatvolgorde in. Hele leuke reacties en (niet) uitgeslapen gezichten konden ons optreden toch wel waarderen uitgaande van het applaus en complimenten die wij kregen en zelfs ook nog geld om nog een nummertje te spelen.

Ja, en Pamela kan achter haar naam in ieder geval laten noteren dat zij een hele originele wekservice heeft geregeld en wij keken terug op een kort en zeer geslaagd optreden. Voor de tijdliefhebbers we waren keurig om 08:00 weer in Krommenie