Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Wielrenners te snel voor Carlos

14 May 2015 | Premier Drumcorps

Het was op Hemelvaartsdag het mooiste weer van de wereld. Een prima dag dus voor een rondje fietsen om het IJsselmeer. Dat deden een aantal Assendelvers traditiegetrouw dan ook weer. In een recordtempo. Zo snel zelfs dat Carlos ze niet bij kon houden.

Door Johan Lok

Om niet uren te hoeven wachten ergens langs de weg op de aankomst van de fietsers, was afgesproken dat Auke gebeld zou worden als ze in de buurt kwamen. Wij waren op tijd aanwezig in het clubgebouw en wachtten op het telefoontje terwijl er nog even extra gerepeteerd wordt. Zo waren er de speciale Carlos Villa Ba(ar)sisoefeningen.

Geklaagd werd er ook, voornamelijk op Younes die de laatste tijd wel heel veel afwezig is. Zijn schoonfamilie claimt hem wel heel veel. Snel veranderen zal dat waarschijnlijk niet, aangezien Younes wordt gepaaid met allerhande leuke vakanties.

Toen het sein werd gegeven, vertrokken we naar Assendelft. Carlos, Ronald en ik reden de auto’s van het startpunt richting het Wapen van Assendelft. Teruglopend hoorden we het Drumcorps al, de fietsers waren er dus nog sneller als verwacht. Gelukkig was de quint en het jasje en de cap van Carlos door mensen meegenomen, dus kon hij invoegen. De fietsers vonden die rust niet erg. ‘Welnee, kan ik effe bijkomen,’ riep er eentje.

Bij het Wapen werden traditiegetrouw weer twee consumptiemunten in ontvangst genomen. En door de warmte viel een biertje zeer in de smaak.

Daarna terug naar Krommenie, waar een deel van het Drumcorps besloot nog even na te zitten bij Younes, zodat we gelijk de resultaten van zijn verbouwing konden zien. Er werd wat te eten gehaald en toen het buiten te kil werd, zijn we naar binnen gegaan, waar we hebben gekeken naar de film Whiplash. Een aanrader. Sommigen vergeleken de dirigent, die overigens fantastisch wordt gespeeld door J.K. Simmons, met onze eigen Dirk-Jan. Maar dat zag ik zelf niet zo. Of ik moet me echt heel erg in hem vergissen.