Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Verboden liefde bij The Pride

4 January 2015 | Premier Drumcorps

Het jaarlijkse trainingsweekend bij The Pride in Huizen vond dit jaar plaats op 3 en 4 januari. Een mooie start van het nieuwe jaar dus. Vorig jaar was het voor de kerstdagen en nu dus als afsluiting van de feestdagen.

Door Johan Lok

Over het weekend zelf zullen wellicht anderen nog wel schrijven, er werd in ieder geval weinig geslapen. Zo vond ik op zondagochtend via Facebook een berichtje van Johan dat om 4.00 uur ’s nachts was gestuurd.

Ik had wel het idee dat iedereen zondagmiddag minder moe en aangeslagen was. De stemming was geweldig en dat had er voor een deel mee te maken dat de muziek er al lekker in begint te zitten. De basis voor de lopende show is ook gelegd en die zal nog wat verder uitgewerkt moeten worden. Zo was het sommige toeschouwers bij het begin van de show niet helemaal duidelijk dat er sprake is van liefde tussen Nick en Jennifer. Een verboden liefde zo wordt later duidelijk.

De show dit winterseizoen heet Anatevka en iedereen heeft daar hoge verwachtingen van.

Grote afwezige in Huizen was Younes. Hebben we eerder al gezegd dat het te hopen is dat hij tijdens zijn tweewintersportvakanties niets zal breken, nu blijkt hij gordelroos te hebben en dus al te zijn uitgeschakeld voordat hij ook maar een meter geskied heeft.

Het mag duidelijk zijn. Het worden spannende tijden. In februari en maart is het tijd voor de contests en finals, maar eerst gaan we nog keihard repeteren.