Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Rondkijken in ons nieuwe onderkomen

21 December 2014 | Premier Drumcorps en Algemeen

Na afloop van de zondagsrepetitie op 21 december werden de instrumenten gelijk naar het nieuwe clubgebouw gebracht en konden de leden dus gelijk rondkijken en zien waar we in het nieuwe jaar onze tijd door zullen gaan brengen.

Door Johan Lok

Afscheid nemen van een clubgebouw waar je jarenlang van alles hebt meegemaakt is niet gemakkelijk. Maar je realiseren dat de nieuwe ruimte waar je rondgeleid wordt vanaf nu het nieuwe Music Centre zal zijn, is net zo apart.

En het moet gezegd worden, we krijgen een prachtige ruimte. Bij binnenkomst rechts gelijk het hok waar Dirk-Jan komt te zitten. Dat wil zeggen, Dirk-Jan verhuist van een hok naar een heus lokaal. Want zijn nieuwe ruimte kun je moeilijk meer een hok noemen.

Vervolgens door naar de ruimte waar de instrumenten worden opgeslagen en waar de pitt kan repeteren. Ook al zo groot.

De grote zaal is van de peuteropvang en kan gebruikt worden om de shows te oefenen. Er werden al verlangende blikken geworpen op de ballenbak, maar die is, net als al het andere in de grote zaal, streng verboden gebied. Wie die regel schendt, wordt onverbiddelijk geroyeerd als lid. Kijken dus hoeveel leden we aan het eind van 2015 nog over hebben.

Belangrijk was uiteraard de ruimte met de bar. Best gezellig en knus. Volgens Johan 2 was de bar wel te hoog, maar dat waren anderen absoluut niet met hem eens. Ik heb even geprobeerd, maar hij hangt lekker.

Kortom, we gaan het vast wel uithouden in ons nieuwe onderkomen. Een heel nieuwe start dus in het nieuwe jaar.

Wellicht zorgt dat voor extra elan voor de nieuwe show, want die staat inmiddels ook al in de steigers. Anatevka werd zondagmiddag voor het eerst getoond in het Trias. Probleem alleen is waarschijnlijk Younes. Die gaat namelijk twee keer op wintersport en hij had Jasper al als reserve aangewezen. Die begint echter in februari met de opnamen van een nieuwe kinderserie, dus of hij er is, is nog maar zeer de vraag. Dat zijn echter zorgen voor later, voorlopig genieten we van de gedachte aan het nieuwe clubgebouw.

Iedereen prettige kerstdagen, een mooi uiteinde en heel veel muzikaal plezier in 2015.