Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

De allerlaatste keer

19 December 2014 | Algemeen

Het werd een heel bijzondere avond, vrijdag 19 december. De laatste repetitie van het Drumcorps in het Music Centre. Dat was reden voor een feestje, vond Nick. En dat werd het.

Door Johan Lok

Een raar gevoel was het. Het laatste drankje in het Music Centre, terugdenkend aan alles wat daar de afgelopen jaren was gebeurd. Hoe er was gelachen, hoe er soms was gehuild, vreselijk gebaald en enorm feest was gevierd.

Premier gaat verhuizen en dus werd op 19 december afscheid genomen van het oude Music Centre. Het was de laatste repetitie van het Drumcorps in de oude locatie en dat werd aangegrepen voor een laatste borrel. Niet alleen voor de leden, maar ook voor oud-leden.

Het Drumcorps besloot hun repetitie met het laten horen van de nieuwe wintershow Anatevka. Nou, dat klinkt heerlijk en getuige de reacties van de leden hebben ze allemaal veel zin in de contests en gaat iedereen voor een hoge notering de komende winter.

Diverse oud-leden kwamen een kijkje nemen en een aantal daarvan hebben zelfs plannen om weer terug te komen. Manon bijvoorbeeld, maar ook Elena als ze haar studie heeft afgerond. Zelfs Marco kregen we aan het twijfelen. Niet zo vreemd natuurlijk, want Premier is nu eenmaal een geweldige vereniging om deel van uit te maken.

Het werd een gezellige avond, waarop ook een aantal malen werd geslikt. Nooit meer iets drinken aan de Marslaan. Logisch dus dat een aantal mensen het behoorlijk laat maakte. Zodat er steeds weer een nieuw allerlaatste drankje was. Nou oké, nog één hoedje toe dan.