Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

DLT bij CGT

15 June 2014 | Premier Cadets

U zult zich wel afvragen, wat bedoelen we hier. Wordt de post via DHL nu met DLT verstuurd of veranderd GTST in CGT. Niks is minder waar. Dhanuja, Luuk en Thom waren bij Crommenije Gots Talent op zaterdag 14 juni jl.. En dat hebben ze geweten ook.

Door René Vallinga

Het idee is enkele weken geleden bij René ontstaan en werd goed uitgewerkt door Carlos. Die had nl. reeds voor deze talentenjacht zijn eigen band opgegeven zonder even na te gaan of de leden aanwezig konden zijn. Kon hij nu mooi deze jongens laten optreden met allemaal drumstellen. 


Jawel enkele (ex)leerlingen van Dirk waar hij drumles aan geeft wilde hier wel aan meedoen.

Onder leiding van Carlos werd een vooraf ingestudeerde en geschreven stuk (goed werk Carlos ga zo door) nog geoefend in het M.C. waarna rond 15:15 reeds richting Crommenije werd gereden. Gelukkig heeft René een grote auto want daar past gewoon 2 drumstellen in. Ook de vader van Dhanuja was aanwezig om te rijden zodat alles in een keer naar de Crommenije gereden kon worden.


Aangekomen in de Crommenije zagen we een grote tent op het veld en deze was goed te bereiken zodat snel begonnen werd met het opbouwen van de drumstellen. De laatste hand werd ook nog aan het podium gelegd waarna er voor ons nog tijd was om enkele stukken te oefenen. We wisten al dat we in de tweede heat zouden zitten dus het werd even wachten (en patat eten).


We kregen toch nog wel snel een seintje dat we richting podium mochten gaan en snel werd de winterkleding (jawel dit kwam goed van pas) aangetrokken en daar stonden ze dan,erg zenuwachtig mochten ze de act brengen. Het was geen lang stuk en van de jury moesten ze het zelfs twee keer spelen. 


De jury was onder de indruk en we kregen gelijk complimenten over de kleding (goed gedaan René). Ook vonden ze het samenspel leuk echter dit alles had van de jury verder uitgebouwd mogen worden met wellicht iets langere solo’s. Dit commenteer nemen we mee voor de volgende keer.

Daarna was er nog voldoende gelegenheid om te kijken en om de instrumenten terug te brengen naar het clubhuis. Rond 21:45 was dan de prijsuitreiking en het is natuurlijk knap dat je als laatste het podium betreed en daarna meteen je beker sloopt Luuk !!!!.


Maar goed gewonnen werd er helaas niet maar met een handdoek en een bon voor één keer gratis toegang tot het zwembad was dit avontuur van DLT voorbij.


Naar wat ik begrepen heb wordt deze act ook nog gedrumd tijdens onze BBQ. Don’t mis it.