Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Mijn nummer 1

14 June 2014 | De Dansende Sterren

Het was weer een klein groepje bij Crommenije's Got Talent zaterdag 14 juni. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Door Sandra Smit

Bij de ingang van de Crommemije wachten tot iedereen aanwezig was. Ondertussen werden de meiden door Richelle en mij weer in de vlechten gezet. Dat ziet er altijd zo leuk uit :-). Ik had me tussendoor bij de toren gemeld om de tijd van het optreden door te krijgen. De meiden mogen het spits afbijten, gelijk om kwart over 5.

Toen we compleet waren zijn we naar de toren gelopen. Ronald sloot zich nog bij ons aan. Bij de toren was enige verwarring, ik dacht dat we door konden lopen, maar bleek dat we nog polsbandjes om moesten. De kinderen kregen een rood bandje met 18 erop. Zij konden nu in geen drank kopen, voor het geval de persoon van de drankverkoop niet zou zien dat ze nog geen 18 zijn. De volwassenen kregen een rood polsbandje. Anders zouden ze misschien denken dat we nog geen 18 zijn... Wat voelen we ons gelijk weer jong ...

We mochten naar de tent gaan, eerst even naar binnen kijken bij het podium, daar even de Jury een handje geschud... Harry slinger en Lenny Keylard (deelnemer van Voice of Holland) en een mevrouw waarvan ik de naam een kwijt ben (staat ook niet aangegeven op de site van de crommenije, sorry mevrouw).

Daarna zijn we naar de achterkant van de tent gelopen om nog even uit te zoeken wie nu samen gaan dansen.. en oeps... nu hebben we ineens maar één "dame" en allemaal "heren". Suus en laris worden dan maar "dame". Toen even de koppels bij elkaar gezet. OOOhhh dat klopt ook niet. Maar dat geeft niet.. Dan maar alle twee naar voren.. pfffff even puzzelen hoor. Maar iedereen weet waar te gaan en met wie.. :-) Toen even aan de achterkant van de tent gekeken waar ze moeten starten. Dat is ook even anders, maar even rondje om en dan komen ze toch goed uit.

Nog heel even oefenen en dan moeten ze toch echt op. Marcel Kramer (zanger) kondigt eerst de jury aan en dan de meiden. Daar gaan ze. Dat ziet er zo goed uit. Dan boze blik van Suus want Laris vergeet "dame" te zijn. Maar ze gaat stoer door. Ook werd nog door twee de verkeerde afslag genomen waardoor het even krap werd in de bocht, maar alle werd goed opgelost en niemand zie het zag ;-).

Daarna werd het een hele lange wacht tot de prijsuitreiking. Met natuurlijk een heleboel kinderen die hun beste beentje voor gingen zetten. We konden nog genieten van een super drumoptreden van Danu... Thom en Luuk. Larissa heeft ook nog met haar vriendin een geweldige zelfbedachte dans laten zien. Uiteindelijk was het dan zover. Iedereen kreeg een mooie trofee mee en een goodie bag. Helaas geen eerste tweede of derde plaats. Dus zei ik zijn jullie nummer 4, maar voor mij zijn ze nummer 1.