Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

DDS stralen alweer

27 May 2014 | De Dansende Sterren

De meiden zijn graag geziene gasten bij Rosariumhorst; ze hebben de bewoners dan ook een hele mooie afsluiting gegeven van hun Tombola middag!

Door Danielle Hartendorp

Voor de meiden natuurlijk een mooie kans om hun ervaring met optreden verder uit te breiden. Het optreden vond plaats tijdens de gewone lestijd. Om 15.45u verzamelden DDS zich in de hal en om 16 uur stonden ze midden in de zaal klaar om hun dansen uit te voeren.

De succesformule werd herhaald: Madagascar, Timber, Surfing USA en Chocolade.

Je kon echt zien dat de dansen er goed inzitten, met veel zelfvertrouwen pakten de meiden hun podium ! Het publiek moest even inkomen, maar bij surfing USA kwamen de mensen echt los. Deze gouwe ouwe riep veel herinneringen op bij de bewoners en je zag veel mensen meedeinen. Bij Chocolade gingen de handjes de lucht in en werd er hard meegeroepen met “Chocolade! Whoop-whoop”. Een waar feestje voor de mensen!

Na elk nummer was er een daverend applaus en na het laatste nummer kwamen de meiden nog een keer terug om met een sierlijke buiging afscheid te nemen van de bewoners en het optreden af te sluiten. Goed gedaan meiden!

Daarna was het tijd voor de groepsfoto en een welverdiend ijsje. We hebben nog gezellig nagepraat.

De begeleiding van Rosariumhorst heeft ons gevraagd of we weer terug willen komen en het plan is dan om dansen te maken op liedjes van vroeger in een modern jasje, zodat het meer herkenbaar is voor de mensen.

Het einde van het seizoen nadert en de meiden hebben nog een druk schema met optreden:

Zaterdag 14 juni talentenjacht bij de Crommenije met Madagascar (prijswinnende kansen!)

Vrijdag 27 juni het eindfeest op school (Evenaar, Jupiterstraat)

Zaterdag 28 juni afsluiting van het seizoen van Muziek Organisatie Krommenie

Dat wordt nog even er keihard tegenaan en dan: de laatste les op 2 juli gaan we gezellige dingen doen en dan gaan we genieten van een welverdiende vakantie!