Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Even voorstellen…

24 March 2014 | De Dansende Sterren

Hallo allemaal. Na de kerstvakantie ben ik begonnen als dansjuf bij DDS. Wat een heerlijke enthousiaste meiden zijn het allemaal die super genieten van het dansen met elkaar.

Door Danielle Hartendorp

Sandra en ik doen samen de “leiding” van de groep, Sandra regelt meer alles er om heen en ik doe de dans. Met grote hulp van Richelle en Larissa en soms nog van Nola die helaas sinds kort naar school moet op de dinsdagmiddag.

Hoog tijd om even wat te vertellen. Mijn naam is Danielle Hartendorp en van jongs af aan heb ik een passie voor dans gehad. Van Jazzballet tot Stijldansen tot Afrikaanse dans tot Salsa tot Disco tot… ZUMBA. De laatste jaren ben ik verliefd geworden op de Latijns Amerikaanse dans en doe ik heel graag ZUMBA. Afgelopen herfstvakantie ben ik ZUMBA instructeur geworden. Met als doel om kinderen les te gaan geven. Geweldig dus om deze kans te krijgen bij Muziek Organisatie Krommenie.

Nog wat achtergrondinfo: met Ed en onze 4 dochters Nora, Tess, Anniek en Wies woon ik in Wormerveer in een Zaans huisje en ik ben 45 jaar. 4 dagen in de week werk ik als psycholoog bij stichting KRAM in Zaandam, een organisatie die hulp biedt aan kinderen, jeugdigen en hun ouders. Naast dansen hou ik ook erg van zingen en dat doe ik bij popkoor Thomuz in ’t Kalf. We zijn bezig met de meiden om hele mooie en leuke dansen te maken en bovenal beleven we heel veel plezier aan de dans. Jullie blijven vast en zeker veel van ons zien!

Mochten jullie nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Na de les is hier altijd gelegenheid voor.

Groetjes Danielle