Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Toetje toe

5 December 2013 | De Dansende Sterren

Als toetje toe nog twee dansjes op school, de Evenaar.

Niet te koud en ook niet te warm. Oke eerst nog een beetje wind, maar daar hadden de meiden helemaal geen last van. Ze stonden te dansen, te zingen en te springen tot Sint aankwam in een oude bus.

Door Sandra Smit

Voor iedereen uit mochten de meiden naar het speellokaal om op en naast het podium klaar te gaan staan voor de dansjes. En toen kwam sinterklaas met een heleboel pieten binnen. Dat was wel even helemaal geweldig. De meiden waren onder de indruk. Sinterklaas was wel heel benieuwd naar de dansjes van de meiden, want bij de Zaanse Schans had hij ze gemist.

Er stond een mooie stoel, zo zat hij eerste rang, maar dat dacht Piet ook. Toen Sint op zijn stoel wilde gaan zitten, zat daar een piet, dat kon niet volgens de meiden, dus piet maakte snel plaats.

Langzaam liep de speelzaal vol met alle kinderen van de onderbouw. Na een kort welkomstwoord van meester Kees konden de meiden beginnen. Beetje vreemd 3 rijtjes in plaats van een lange rij. De muziek was ook wat te snel. Ook misten we Nola en Richelle, maar dat hebben Larissa en Susanne opgevangen.

Maar wat ging het goed ondanks dit alles. Het ging gewoon geweldig. Meiden jullie kunnen de dansjes nu gewoon dromen. Er kwamen nog een paar dansende Pieten voorbij, maar die maakte er een eigen dansje van. En jullie gingen gewoon door. Twee dansjes, het ging heel snel, maar Sinterklaas vond het prachtig.

Maar ja het was het toetje toe, nu mogen jullie de dansjes voor een jaar vergeten. Het was een top toetje.