Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Rosariumhorst

3 December 2013 | De Dansende Sterren

Was het zondag veel te koud, vandaag was het peentjes zweten... Fijn voor Americo... Maar ook in die warmte hebben de meiden weer de sterren van de hemel gedanst.

Door Sandra Smit

Bij binnenkomst werden ze allemaal voorzien van limonade en de ouders kregen een kopje thee of koffie. De kinderen werden weer in rap tempo ingevlochten met hulp van ouders en sommige zelfs al thuis gedaan. Iedereen krijgt de smaak van het vlechten te pakken.

Het was nog even wachten tot de bingo afgelopen was, die liep iets uit. Een aantal mensen werden al opgehaald door de taxi, zij moesten het dansfeest helaas missen.

De tafels werden aan de kant gezet en de meiden liepen in een mooie rij naar voren waar ze keurig werden aangekondigd. Toen ze begonnen kwamen daar zomaar 2 pieten de zaal inlopen.. Dat dankzij Nola en Richelle die even lief met hun ogen hadden geknipperd toen ze de pieten tegenkwamen. Zij kwamen maar al te graag mee dansen. Het leek er bijna op of ze al een dans lesje hadden gehad. En de meiden die dansen zo goed, wat ziet dat er super uit.

Aan het eind kregen alle meiden een chocolade sint of piet van de rosariumhorst en ook de pieten hadden nog allemaal lekkers bij zich voor alle kinderen.

Het optreden was geslaagd. Er waren verschillende opa's en oma's van kinderen. Dat was natuurlijk helemaal leuk om voor op te treden. De reacties achteraf waren erg leuk. Een opa zei dat als hij wat jonger was geweest hij zo mee zou zijn gaan dansen. Ook kreeg een piet de complimenten van een van de bewoners.

Mijn complimenten aan jullie allemaal, ik ben trots op jullie.