Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Sinterklaas daagt Younes uit

2 December 2013 | Premier Drumcorps

Nadat de Spaanse Goedheiligman woensdagavond een bezoek aan de Cadets bracht om te kijken en te luisteren naar hun nieuwe show Happy Fee(s)t, was hij zondagmiddag alweer aanwezig in het Music Centre. Want eerlijk is eerlijk, ook het drumcorps heeft recht op een bezoek uit Spanje.

Door Johan Lok

Bij de Cadets had Sint een inschrijfformulier gekregen en zondagmiddag meldde hij zich officieel aan als lid. We hebben het hier dan hoogstwaarschijnlijk over een niet-spelend lid, hoewel de Spanjaard een levende legende op de cymbals schijnt te zijn.

Sinterklaas kon het overigens opvallend goed vinden met Dirk-Jan en keek zelfs over zijn schouders mee in de partituur.

Hij was verder benieuwd of er nog weddenschappen liepen waardoor Johan 2 losgeweekt zou kunnen worden van Premier. In ieder organiseert hij een barbecue wanneer we geen laatste worden.

Wat betreft Younes heeft Sinterklaas hem de duimschroeven aangedraaid. In samenspraak met het bestuur is afgesproken dat het spelen van zes maten per optreden niet meer kan. Dat moeten er vanaf nu acht worden.

Ook haalde Sint Carlos nog even naar voren. Twee Spanjaarden bij elkaar dus. Beauty and the brains zogezegd en dan mag u zeggen wie wie is.

Uiteraard kreeg Sint ook een stukje van de nieuwe show Zapp te horen. Met zijn muzikale kennis, hoorde hij dat er nog wel het één en ander moet gebeuren en dat was Dirk-Jan het absoluut met hem eens.