Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Sinterklaas trots op Cadets

27 November 2013 | Premier Cadets

Vanuit zijn tijdelijke residentie ergens in Nederland vond Sinterklaas tussen alle drukke bezigheden toch nog even de tijd om een briefje aan de Premier Cadets te schrijven. Hij liet ons weten:

Door Sint Nicolaas

Lieve Premier Cadets-leden

Nadat ik had gehoord dat jullie al voor de tweede maal Nederlands kampioen zijn geworden en nu met een heel andere repertoire dan de vertrouwde Disney-nummers op gaan voor een derde titel, wilde ik jullie absoluut hoogstpersoonlijk eens horen en zien.

Volgens de Pieten was er eigenlijk geen tijd, maar ik zette door en ik kan jullie zeggen dat ik daar absoluut geen spijt van heb. Wat een geweldig stel zijn jullie. En wat een grote groep is het inmiddels. Jullie streven die grote lummels van het Drumcorps al helemaal voorbij. Die moeten nog maar zien dat ze deze winter opnieuw een titel gaan halen.

De nieuwe show, die luistert naar de leuke titel Happy Feest begint al lekker te gaan. Natuurlijk moeten er nog de nodige ... op de i worden gezet, maar onder leiding van alle deskundige leiding moet dat helemaal goed gaan komen. Zeker die kale meneer lijkt me een heel bekwaam iemand.

Is het jullie overigens opgevallen dat tijdens mijn bezoek één of andere rare mevrouw, die tegelijk met ons binnensloop, jullie kerstbelletjesapparaat heeft gejat?

Nou, zet dit weekend allemaal maar je schoen. Licht dat hij hem vol doet, met ja wist ik het maar.

Groeten, Sinterklaas.

P.S. Mailen jullie even hoe het in Eindhoven is afgelopen bij de Finals?