Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Carlos aan de dood ontsnapt

20 November 2013 | Premier Drumcorps

Je kunt natuurlijk grappend stellen dat Carlos er echt alles aandoet om in een verslag te komen en dat hij het nu dus voor elkaar heeft om zelfs een heel eigen stuk te krijgen. Maar de situatie was echt gevaarlijk en aan de kop is helemaal niets overdreven. Huiver dus maar even mee.

Door Johan Lok

Carlos en scooters blijkt niet echt een goede combinatie. Rijdend op zo'n gemotoriseerd gevaarte ging hij ter hoogte van het spoor over de Provincialeweg onderuit en sloeg hij met z'n hoofd tegen een paaltje. Even was onze Spaanse vriend buiten westen. Hij kwam bij en had het idee dat Auke en Jasper uiterst irritant op hun koebel stonden te tikken. Toen hij verdwaasd om zich heen keek, bleek het geluid echter te horen bij de spoorbomen die naar beneden gingen.

Op het laatste moment konden zowel Carlos als zijn scooter door een behulpzame man van de rails af worden gehaald.

Carlos had uiteraard een helm op, maar bleek desondanks een fikse hersenschudding te hebben. Dit overigens tot verrassing van diverse Premier-leden. Want een hersenschudding is uiteraard alleen maar mogelijk als je hersens hebt.

En wat ik me gelijk weer afvraag, is of Carlos zwarte of witte sokken droeg toen hij onderuit ging.

Zaterdag moesten we het in Zaandam zonder hem doen. Zijn hersens blijken namelijk echt flink door elkaar te zijn geschud. En Carlos is helaas nooit zo'n puzzelaar geweest.

Mede namens iedereen van Premier wensen we je uiteraard een voorspoedig herstel. Laat je maar lekker verwennen door Rose en maak daar flink misbruik van. We zien je graag snel weer terug.