Facebook   |   Instagram
Home   |   Over Ons   |   Verslagen   |   Contact =
x
Home
Over Ons
Verslagen
Contact
Volg ons ook via:
Facebook   |   Instagram

Geslaagd Lype Tosti Festyn

10 November 2013 | Premier Drumcorps

Wie de naam Lype Tosti Festyn heeft bedacht is niet helemaal duidelijk, de reden van het evenement was de afwezigheid van Cor tijdens de zondagsrepetitie van 10 november. Hij zorgt normaal voor een vette hap en het leek Auke en Nick een goed idee om eens een zondag verantwoord te eten halverwege het studeren. Wat is dan beter dan een lekkere tosti. Iedereen werd gevraagd zelf thuis tosti's te maken, die vervolgens in het Music Center werd getosti't. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Door Johan Lok

Uiteraard wilden Erna en ik daar getuige van zijn en dat betekende dat we gelijk een deel van de repetitie van de pit meemaakten. Dat zou iedereen eens moeten doen. Normaal gesproken hoor je alleen het eindresultaat en lijkt het allemaal zo simpel, maar zondag bleek wel dat Rob Hagen voor pittige partijen heeft gezorgd. Daarbij was Alexander als instructeur ook niet mals, dus het was zweten. Duidelijk werd dat er nog heel wat moet gebeuren voordat de eerste contest gaat plaatsvinden.

Annemieke was van de partij, ondanks het zaterdag eten van een blijkbaar niet geheel fris broodje ergens in het centrum van Zaandam. Complimenten derhalve. Wie we wel misten was Lisa en die bleek ook tijdens de vaste vrijdagavondrepetitie te hebben geschitterd door afwezigheid.

Aan de bar werd het, al tosti etend heel gezellig, maar dat kon natuurlijk niet al te lang duren, want er moest weer gerepeteerd worden.

Het bleek dat Alexander vergeten was tosti's mee te nemen en dat werd dus bedelen bij de andere aanwezigen. Voortaan beter de MOK-website en de MOK Facebook-pagina lezen. Daar vind je immers al het nieuws over onze vereniging.

Alexander wist ons overigens nog te melden dat The Cadets uit Amerika, waar hij ooit bij heeft gespeeld, vijf vacatures hebben bij de pitt. Qua leeftijd zou dat nog mogelijk zijn Elena. Maar ja, die wil natuurlijk nooit bij ons weg. Want zeg nou zelf, in Amerika kan het nooit zo gezellig zijn als bij ons.

Om warm te slaan hebben we nu overigens een oefening van Jubal gekregen en ik moet zeggen, die klinkt heel erg leuk.

Voor onze eigen Cadets blijkt het tweede deel van hun wintershow Happy Feet nog niet klaar te zijn. Co heeft echter aangegeven dat woensdag helemaal af te hebben. Overigens zijn onze jongere leden natuurlijk wel echte muzikanten. Die zien zo'n stuk en spelen het zo weg. Je zou dus kunnen zeggen dat Premier over een aantal jaren de strijd aan kan gaan met Jubal en al die andere hoger geplaatste bands.

Maar voorlopig richten we ons nog maar even op de komende winter. Zapp voor het Drumcorps en Happy Feet voor de Cadets. Ik zeg, ik heb er zin an.