Premier Cadets


De Cadets zijn ontstaan in 1996 en deze jeugdafdeling is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig onderdeel van de vereniging. Met eigen instrumenten en uniformen verzorgen de leden geregeld optredens in de Zaanstreek.

Wapenfeit

De Premier Cadets hebben in 2005, 2012, 2013 en 2016 meegedaan met de wedstrijden van Indoor Percussion. Tijdens de finale in Eindhoven en Almere heeft het corps telkens een 1ste plaats behaald met hun stilstaand optreden. In 2015 werd met succes deelgenomen aan de Individuals in Eemnes.

Voor Wie?

Vanaf 7 jaar ben je welkom om kennis te maken met de Cadets. Je wordt opgeleid om de diverse instrumenten te leren bespelen, muziek te lezen en samen op een leuke manier muziek te maken. De Cadets gebruiken hiervoor diverse slagwerkinstrumenten, te weten; snares, timtoms, cymballs, bassdrums en melodische instrumenten als xylofoon en marimba. Het vormt de opstap om mee te spelen met Premier Drumcorps.

Wanneer repeteren de Cadets?

De Cadets repeteren op de woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur in verenigingsgebouw Music Centre. De individuele lessen worden in samenspraak met de ouders ook gegeven op de maandagmiddagen.

Meer info

Voor meer informatie en boekingen neemt u gerust contact op met
Ronald Vallinga, tel.nr. 075-6400107 of mail naar info@premier-krommenie.org.